ZADAR

Marina Tankerkomerc

Zadar je središte Zadarske županije i jedan od najvećih gradova na hrvatskoj obali i u dalmatinskoj regiji. Smješten je u središtu sjeverne Jadranske obale i najveći je centar sjeverne Dalmacije. Zahvaljujući svojoj tri tisuće godina staroj tradiciji i povijesti, ali i lokaciji na spoju regija, Zadar je zanimljiva turistička destinacija lako dostupna kopnom, morem ili zrakom. Oko 8 km od središta grada nalazi se zadarska zračna luka koja je raznim letovima povezana s cijelom Europom. Grad je smješten na autoputu tako da je lako dostupan iz svih smjerova.
Poznat je po svojoj crkvi sv. Donata iz 9. stoljeća koja je jedinstvena u Europi, ali i po drugim kulturnim mjestima kao što su primjerice rimski Forum, katedrala sv. Stošije, stalna izložba crkvene umjetnosti „Zlato i srebro Zadra“... Što se tiče prirodnih ljepota, u blizini Zadra nalaze se tri nacionalna parka – Paklenica (na sjeveru), Kornatski otoci (na jugoistoku) i Slapovi rijeke Krke (na jugoistoku).

Zadar i njegova okolica su raj za nautičare budući da se u raznim marinama nalazi oko 5000 vezova (od toga, oko 2030 su suhi vezovi) i oko 200 otoka koji imaju prekrasne uvale, kanale i idealna mjesta za brodsku avanturu. Jedna od najvećih marina u gradu je marina Tankerkomerc koja ima 300 morskih i 200 kopnenih vezova. Smještena je u centru Zadra s atraktivnim pogledom na stari gradski centar. Ima radionicu za popravke, servis za održavanje, crpku za gorivo, sanitarne čvorove, snack bar i restoran. Marina Tankerkomerc je ponosni nositelj europske Plave zastave već šest godina zahvaljujući visokoj razini kvalitete i ekološki prijateljskom ambijentu.

Rute:

1) Zadar – Sutomišćica (otok Ugljan) – Molat – Ilovik – Veli Lošinj – Rab – Olib – Zadar

2) Zadar – Ždrelac (otok Pašman) – Primošten – Komiža (otok Vis) – Hvar – Maslinica (otok Šolta) – Šibenik – Zadar

3) Zadar - Ždrelac (otok Pašman) – Murter – Primošten – Šešula (otok Šolta) – Palmižana (otok Sv. Klement) - Komiža (otok Vis) – Vis – Stari Grad (otok Hvar) – Maslinica (otok Šolta) – Kaprije – Piškera, nacionalni park Kornati – Telašćica (otok Dugi otok) – Božava (otok Dugi Otok) - Zadar

Brodovi na dokovima u marini Tankerkomerc Pogled na marinu iz starog dijela grada Zadra Još jedan pogled iz zraka

Pretraga plovila

Početna | Motorni brodovi | Jedrilice | Katamarani | Jedrenjaci | Smještaj | Ostale usluge | O Hrvatskoj | O nama

Croatia Charter Holidays

Acantho d.o.o. turistička agencija   |   141. brigade 35, 21000 Split, Croatia   |   OIB: 17099025134   |   PDV ID br.: HR17099025134

ivana@croatiacharterholidays.com

karmen@croatiacharterholidays.com

info@croatiacharterholidays.com

T. +385 21 381 094   |   F. +385 21 381 095

FB Acantho @ Facebook

Croatia Charter Holidays

HAMAG Bicro ESIF FI EU

MasterCard Maestro Visa MasterCard SecureCode Verified by Visa WSpayâ„¢ - Web Studio payment gateway

© Acantho d.o.o. 2008 - 2024 by TOL TEAM

Sve informacije i slike na stranici su informativnog karaktera.